Actueel

Blijf op de hoogte: Lees hier onze blogs en het laatste nieuws!

Ontdek boeiende artikelen en informatieve inhoud geschreven door experts in het veld. Laat je inspireren door analyses en nuttige tips die je kunnen helpen slagen. Mis geen enkel belangrijk nieuws of waardevol inzicht – abonneer je vandaag nog op onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief  Webinars/ Events

  Event “De AI revolutie”: het programma en routebeschrijving

  Welkom bij ons event “De AI revolutie: Ben jij klaar voor de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur?”, ter ere van het 25-jarig bestaan van Skopos. Op deze pagina vind je het volledige programma van het event en een routebeschrijving naar De Gasfabriek in Deventer. We kijken ernaar uit je te zien op deze speciale dag!

  Blogs

  Hoe een goed ERP-systeem jouw bedrijfsrendement verhoogt: 5 belangrijke verbeteringen

  In de huidige competitieve zakelijke omgeving is het maximaliseren van het bedrijfsrendement een continue uitdaging. Een belangrijk deel voor dit succes ligt in de keuze voor de juiste zakelijke softwareoplossingen. We informeren je graag over de voordelen van een Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem en hoe dit jouw organisatie kan helpen om het bedrijfsrendement aanzienlijk te verhogen.

   

  Webinars/ Events

  Skopos 25 jaar! De AI Revolutie

  Skopos viert haar 25-jarig jubileum! Een kwart eeuw van toewijding aan vooruitgang en klantgerichte oplossingen heeft ons gebracht waar we vandaag zijn, en dat willen we graag met jou vieren. Want wie jarig is trakteert! Daarom nodigt Skopos jou als relatie uit voor het event:

  De AI-revolutie: Ben jij klaar voor de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur?

   

   

  Blogs

  “PLM? Zegt me niks!” – aldus de CFO!

  Veel bedrijven trekken aan een kar met vierkante wielen. De medewerkers zijn er zó druk mee dat er geen tijd overblijft om iets beters te bedenken. Door chaotische processen loopt de boel bepaald niet op rolletjes. Maar ach, we zijn eraan gewend geraakt…

  Nieuws

  25 jaar Skopos: samen steeds beter

  In mei 2023 is het precies 25 jaar geleden dat Skopos het levenslicht zag. Samen met twee compagnons startte directeur Gerrit Vixseboxse het bedrijf vanuit Borne. Lees hier het verhaal van Skopos.

  Blogs

  Angst grootste obstakel voor nieuwe software.

  In de wereld van moderne bedrijfsvoering is verandering onvermijdelijk. Evolueren en meebewegen met de snel veranderende marktdynamiek is cruciaal voor het behalen van succes. Het is dan ook geen verrassing dat veel ondernemingen nadenken over het implementeren van nieuwe businesssoftware. Maar wat houdt hen tegen? Het antwoord is vaak angst. Angst voor het onbekende, angst voor de mogelijke obstakels onderweg. Maar laten we eerlijk zijn, als angst jouw droom van efficiëntie, groei en succes in de weg staat, dan doe je jezelf en je bedrijf tekort.

  Blogs
  Ondersteunt de huidige business-software niet meer je bedrijfsdoelstellingen? Dan ben je wellicht toe aan een nieuw ERP-pakket.

  Zo selecteer je in 4 stappen een nieuw ERP-systeem.

  Dan ben je wellicht toe aan een nieuw ERP-systeem. Hoe pak je dit dan vervolgens aan? De volgende stappen helpen je op weg!

  Blogs
  Een werksessie met Skopos voor onafhankelijke selectie en advies van ERP, PLM, iPaaS en overige business software.

  Hoe maak je van een uitdagende Businesssoftware Implementatie een succesvolle reis?

  Als succesvolle ondernemer zie je mogelijkheden om je bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Dan is het logisch om te investeren in nieuwe businesssoftware. Maar na een goed selectietraject volgt niet zomaar een simpele implementatie. Het vereist ervaring, kennis en doorzettingsvermogen om het project te laten slagen binnen tijd en budget.

  Nieuws

  Skopos-uitje in Leeuwarden

  Op naar het hoge noorden.

  Een mooie traditie binnen Skopos is het jaarlijkse Skopos-uitje: met alle medewerkers maar ook met partners tijd doorbrengen met elkaar in een andere omgeving dan op kantoor of bij de klant. Dit jaar werd koers gezet naar het hoge noorden en wel naar Fryslân.
  Friesland, bekend om haar meren, dus er stond uiteraard een wateractiviteit op het programma.

  Blogs

  Snelle digitale transformatie van Skopos

  Is dit ook een kans voor jou?