Word de architect van digitale transformatie: Ontdek jouw carrière als ERP- en business software adviseur bij ons.

Versterk ons team van experts

Welkom bij Skopos, waar digitale transformatie en bedrijfsoptimalisatie samenkomen! Waarbij de mens voorop staat. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en een verschil te maken voor onze klanten in de industrie, groothanden & e-commerce en (r)etail? We zijn op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde professionals die klaarstaan om te gedijen in de spannende wereld van ERP-systemen en bedrijfssoftware.

Onze vacatures

Senior Applicatie Architect

Senior Project Manager

Samen realiseren we impact

Vorm de digitale toekomst van onze klanten

Als onafhankelijke adviseurs voor ERP-selectie en -implementatie, sturen wij de digitale transformatie van organisaties. Samenwerken staat daarbij centraal. We zijn de drijvende kracht achter innovatie en efficiëntie, en werken samen met toonaangevende bedrijven om processen te optimaliseren en concurrentievoordeel te vergroten. Met onze werkmethode begeleiden we klanten stap voor stap naar optimale processen en de beste bedrijfssoftwareoplossingen.

Passie voor op maat gemaakte oplossingen

Als lid van ons team ontwikkel je je expertise in een dynamische en stimulerende omgeving. Je werkt samen met collega’s die gepassioneerd zijn over technologie en bedrijfsverbetering. Samen leveren we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Groeimogelijkheden en een ondersteunende cultuur

Groeimogelijkheden komen voort uit zowel professionele ontwikkeling als persoonlijke balans. Onze ondersteunende cultuur bevordert niet alleen het streven naar excellentie binnen het vakgebied, maar ook het welzijn van elk individu. We bieden uitstekende kansen voor training, mentorship en groei, zodat je je vaardigheden naar nieuwe hoogten kunt tillen. Ons hechte team inspireert en motiveert elkaar om elke dag het beste uit zichzelf te halen, zowel op het werk als daarbuiten.

Maak deel uit van ons succesverhaal

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een organisatie die technologische vooruitgang en menselijke waarden omarmt? Ontdek de mogelijkheden om je passie voor technologie en bedrijfsverbetering te benutten terwijl je de balans tussen werk en privé respecteert. Solliciteer vandaag nog en bouw samen met ons aan een succesverhaal dat zowel professionele prestaties als persoonlijk welzijn omvat!