Samen steeds beter!

Onze samenwerkingspartners

Bij Skopos hechten we veel belang aan samenwerken met onze gerespecteerde partners. We kiezen onze samenwerkingsverbanden zorgvuldig uit, steeds met een basis van wederzijds vertrouwen en respect. Onze focus ligt op duurzame relaties waarbij we gezamenlijk streven naar pragmatische oplossingen.

 

 

Jeroen van den Berg Consulting

Jeroen van den Berg Consulting is een vooraanstaand adviesbureau op het gebied van magazijnbeheer in de Benelux. Het bureau biedt gespecialiseerde diensten aan die zich richten op het verbeteren van bedrijfsprocessen, de digitalisatie van operaties, het ontwerpen van magazijnlay-outs en de toepassing van robottechnologie. Dankzij hun uitgebreide kennis, bewezen strategieën en geavanceerde data-analyse instrumenten, helpt Jeroen van den Berg Consulting je magazijn te transformeren naar een efficiëntie van topniveau.


 

WMS Masters

WMS Masters biedt onafhankelijke begeleiding bij de implementatie van Warehouse Management Systemen, waarbij de rijke ervaring en diepgaande expertise garant staan voor een succesvolle uitvoering. WMS Masters is een samenwerkingsverband tussen Skopos en Jeroen van den Berg Consulting.