Webinars/ Events

"De AI-revolutie: Ben jij klaar voor de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur?’

Skopos viert haar 25-jarig jubileum! Een kwart eeuw van toewijding aan vooruitgang en klantgerichte oplossingen heeft ons gebracht waar we vandaag zijn, en dat willen we graag met jou vieren. Want wie jarig is trakteert! Daarom nodigt Skopos jou als relatie uit voor het event:

De AI-revolutie: Ben jij klaar voor de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur?

 

 

Prominente sprekers

Daan van Beek en Rens van der Vorst

Laat je inspireren door onze sprekers, Daan van Beek en Rens van der Vorst, die tijdens het event de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van kunstmatige intelligentie, ERP-systemen en applicatie-architectuur met je zullen delen. Sta versteld van de impact van AI op diverse industrieën en ontdek hoe jij en jouw organisatie kunnen profiteren van deze technologische revolutie. Mis deze unieke kans niet!

Een praktijkverhaal

Het succes van Wajer Yachts

Jan Jacob Altenburg, spreker van onze gerenommeerde klant Wajer Yachts, een luxe jachtbouwbedrijf dat zich heeft specialiseert in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige motorjachten, zal zijn persoonlijke ervaringen delen over hoe Skopos heeft bijgedragen aan het vormgeven van hun succesverhaal. Zijn inspirerende verhaal uit de praktijk zal je motiveren en tonen wat er mogelijk is wanneer technologie en expertise hand in hand gaan.

Keynote spreker

Daan van Beek

Ontdek de visionaire inzichten van Daan van Beek, auteur van de bestseller ‘De intelligente, datagedreven organisatie‘, en laat je inspireren om de kracht van data te ontsluiten voor succesvolle bedrijfsbeslissingen. Mis deze kans niet om te leren van een autoriteit op het gebied van datagestuurd leiderschap en transformeer jouw organisatie naar een hoger niveau.

Afsluitende spreker

Rens van der Vorst

Rens van der Vorst, auteur van onder andere ‘Digitale Gremlins‘, staat bekend om zijn meesterlijke presentatiestijl, waarin hij complexe technologische onderwerpen begrijpelijk en boeiend maakt. Hij combineert diepgaande kennis met levendige en verhalende presentatiestijl, waardoor hij je meeneemt op een boeiende reis door de wereld van technologie en innovatie.

12 oktober, mis het niet!

Meld je aan!
Dit wil je niet missen

Keuze uit de volgende drie parallelsessies

Ontdek de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur tijdens onze inspirerende parallelsessies! Krijg baanbrekende inzichten van onze topadviseurs en leer van onze klant Wajer Yachts die zijn ervaringen deelt. Er is ruimte om twee van de drie parallelsessies bij te wonen. Hieronder een sneak preview. De definitieve keuze maak je pas op 12 oktober.

Parallelsessie 1

De toekomst van ERP

Duik in een grensverleggende ERP-toekomst vol revolutionaire technologieën, baanbrekende ideeën en ongekende kansen voor bedrijfsgroei en succes.

Parallelsessie 2

Applicatie architectuur & iPaaS

Verken de grenzen van applicatie-architectuur en iPaaS, waar innovatie en integratie samenkomen voor het realiseren van je digitale transformatie.

Parallelsessie 3

Transitie bij Wajer Yachts

Wajer Yachts realiseert internationale groei en vergroot schaalbaarheid met het juiste ERP-pakket als fundament, met behulp van de betrouwbare expertise van Skopos.

Vier met ons ons 25-jarig jubileum

Meld je nu aan voor deze dag vol baanbrekende inzichten en mooie ontmoetingen!

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur te ontdekken en te leren van inspirerende sprekers, waaronder Daan van Beek, Rens van der Vorst en Jan Jacob Altenburg van Wajer Yachts. En uiteraard is er ook de gelegenheid om te netwerken en te verbinden met gelijkgestemde professionals. Laat je dus inspireren en ontmoet vakgenoten tijdens informele momenten, vergezeld van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Wees erbij op 12 oktober en reserveer jouw plek! Inschrijving is uiteraard gratis en vrijblijvend. Klik nu op de inschrijvingslink en zet jouw eerste stap naar een toekomst vol mogelijkheden!

 

Waar en wanneer?

Noteer in je agenda

Datum: Donderdag 12 oktober
Tijd: 13:30 – 19:00 uur
Locatie: De Gasfabriek in Deventer