Webinars/ Events

Event "De AI revolutie": het programma en routebeschrijving

Welkom bij ons event “De AI revolutie: Ben jij klaar voor de toekomst van AI, ERP & Applicatie-architectuur?”, ter ere van het 25-jarig bestaan van Skopos. Op deze pagina vind je het volledige programma van het event en een routebeschrijving naar De Gasfabriek in Deventer. We kijken ernaar uit je te zien op deze speciale dag!

Programma

13:00 uur
Inloop met koffie en thee

13:30 uur
Welkom

13:45 uur
Datagedreven werken met Business Intelligence, AI & Big Data
Daan van Beek

14:35 uur
Parallelsessies, 1e ronde*
Diverse sprekers*

15:20 uur
Pauze

 

 

16:00 uur
Parellelsessies, 2e ronde*
Diverse sprekers*

16:45 uur
Digitale Gremlins
Rens van der Vorst

17:20 uur
Afronding en korte terugblik

17:45 uur
Feestelijke netwerkborrel

19:00 uur
Einde

Selecteer twee sessies

De parallelsessies

In het programma hebben we de mogelijkheid om deel te nemen aan twee van de drie parallelsessies. Hieronder staat een beknopte beschrijving van de sessies om je te helpen bij het maken van een voorlopige keuze. Uiteindelijk kun je je definitieve keuze maken tijdens het event zelf. Ons doel is om iedereen zoveel mogelijk in de door hen gekozen sessies onder te brengen, terwijl we er tegelijkertijd naar streven om de sessies gelijkmatig te verdelen. We willen ervoor zorgen dat iedereen een waardevolle ervaring heeft.

Parallelsessie 1

De toekomst van ERP

In deze sessie zal Gerrit Vixseboxse, directeur van Skopos, inzichten delen over de nieuwste trends en strategieën in de ERP-wereld, en hoe deze kunnen leiden tot groei en succes voor jouw organisatie. Gerrit gaat in de glazen bol van business software kijken en de evoluties van het verleden en heden doortrekken naar het Skopos toekomstbeeld van ERP, “de kat met negen levens”.
Kortom, deze sessie belooft een inspirerende, interactieve en educatieve ervaring te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van ERP en hoe deze technologieën jouw organisatie kunnen faciliteren.

Parallelsessie 2

Applicatie architectuur & iPaaS

Deze intrigerende sessie nodigt je uit om dieper te graven in de wereld van applicatie-architectuur en Integration Platform as a Service (iPaaS), waarbij innovatie en naadloze integratie samenkomen om de sleutel te bieden tot het verwezenlijken van een succesvolle digitale transformatie. Tijdens de sessie verkennen we de fundamentele principes van moderne applicatie-architectuur, evenals hoe iPaaS-oplossingen je organisatie in staat stellen om soepel en efficiënt te integreren in een snel evoluerend technologisch landschap. Deze sessie, gegeven door Jasper Plantinga en Vincent Mouwen, beiden ervaren adviseurs van Skopos, is een must-go voor iedereen die op zoek is naar manieren om de kracht van moderne applicatie-architectuur en iPaaS te benutten voor het stimuleren van groei en innovatie binnen hun onderneming.

Parallelsessie 3

Transitie bij Wajer Yachts

In deze boeiende sessie, gepresenteerd door Jan-Jacob Altenburg van Wajer Yachts, wordt ingegaan op de snelle groei van Wajer. Wajer is leverancier van luxe boten en biedt daarbij een uniek serviceconcept. In de periode van snelle groei is ERP aangeschaft en geïmplementeerd. Jan-Jacob zal de successen en voordelen benadrukken die Wajer Yachts heeft behaald dankzij ERP. Deze sessie biedt een unieke kans om te leren van echte ervaringen en biedt deelnemers praktische kennis om ERP-strategieën in hun eigen organisaties toe te passen.

Route-informatie

Het evenement wordt gehouden op de volgende locatie:

Adres
De Gasfabriek
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

Navigeer via Google naar de Gasfabriek. Als je vanaf de A1 komt, blijf dan op de Zutphenseweg rijden en steek de brug over. Vervolgens direct de volgende brug over. Dan direct rechts aanhouden de Deventerweg op. Parkeergelegenheid is beschikbaar op het terrein van De Gasfabriek.

Het evenement zal plaatsvinden in het gebouw genaamd ‘Het Apparatengebouw‘. Voor meer details, raadpleeg de plattegrond.