Nieuws

Bij Skopos zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Het is daarom belangrijk dat onze visuele presentatie ook up-to-date is. Samen met onze partners Gladior | Data Driven Digital Marketing en SPRNKL Creative Company hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website die perfect aansluiten bij onze identiteit!

Kwaliteit, klantgericht en teamwork: Samen steeds beter

Als adviesbureau begrijpen we hoe belangrijk het is om onze identiteit en waarden duidelijk te communiceren en te laten aansluiten bij jouw behoeften als klant. Onze nieuwe huisstijl zal nog beter weergeven waar we voor staan: Kwaliteit, klantgerichtheid en teamwork. We zijn gespecialiseerd in de selectie en implementatie van ERP-systemen en andere business software, waardoor we je kunnen helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het behalen van je doelen. Zo dragen we bij aan jouw succes. Daarom is onze pay-off ‘Samen steeds beter’.

Mis het niet!

We kunnen niet wachten om onze nieuwe huisstijl met je te delen en we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Daarom laten we hieronder alvast een kleine sneak peek zien van ons nieuwe logo! Blijf ons volgen via LinkedIn voor meer updates en ontdek binnenkort zelf onze nieuwe look!

Meer informatie

Benieuwd naar de Skopos aanpak? Hier lees je meer. Of neem contact met ons op via onderstaande knop! We helpen je graag verder.