Nieuws

Taart bij TKF

Trots op onze recente mijlpaal bij TKF! Samen hebben we een gedetailleerde ERP-blauwdruk opgesteld. In deze Blauwdruk hebben we enerzijds de huidige en toekomstige informatiebehoeften geanalyseerd en gematched met het beoogde ERP-pakket. Anderzijds hebben we de kerngebruikers on-the-job opgeleid tot volwaardige procesdenkers, die samen met de applicatieconsultants van de leveranciers het systeem kunnen inrichten en doortesten.

Taart bij TKF

Samenwerking voor een snelle analyse

Wat het traject van proces- en informatieanalyse bijzonder maakte, is het feit dat er tevoren al een principekeuze was gemaakt voor de ERP-oplossing en dat de 2 betrokken ERP-leveranciers deelnamen aan de workshops voor de verschillende processen. Hierdoor kreeg TKF al snel een duidelijk beeld waar de fits en de gaps (misfits) zaten van de informatiebehoeften versus de ERP-functionaliteiten.

 

Solide basis ERP implementatie

Opvallend is dat de insteek was om een bestaand blauwdrukdocument te updaten, maar vanwege de ingrijpende wijzigingen in bedrijfsvoering en in strategie door de jaren heen is er besloten om een volledig nieuw document op te stellen. Hiermee leggen we een solide basis voor een succesvolle start van ons traject, waarbij we een eerder geselecteerde ERP-oplossing inzetten.

Deze blauwdruk biedt nu een stevige basis voor de succesvolle implementatie van de gekozen ERP-oplossing en de inbedding van ERP in het TKF-applicatielandschap.

Dank je wel TKF

Om deze prestatie te vieren, hebben we een heerlijke taart gedeeld als blijk van waardering voor het geweldige teamwork en de inzet van ons fantastische team bij TKF.

Een oprecht dankjewel aan het hele team van TKF voor jullie inzet en vertrouwen.
We kijken uit naar de volgende stappen op weg naar een nog meer succesvolle toekomst!

Ook eens sparren over het vergroten van je efficiency binnen jouw organisatie door procesoptimalisering en automatisering? Neem dan contact met ons op. Laat je gegevens achter en we bellen je terug!