Webinars/ Events

Ontdek de toekomst van bedrijfssoftware met Skopos en Zuiver

In een wereld waar technologie de drijvende kracht is achter bedrijfstransformaties, nodigen Skopos en Zuiver je uit om een diepere duik te nemen in de evolutie van bedrijfssoftware. Sluit je aan bij ons exclusieve event op woensdagmiddag 12 juni 2024, op de inspirerende locatie van Zuiver in Westzaan en leer van de ervaringen van Zuiver en ervaar hoe de juiste technologische hulpmiddelen jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Event bij Zuiver

Doel bijeenkomst

Dit evenement is gericht op het belichten van de cruciale rol die geavanceerde business software speelt in het stimuleren van groei en het verbeteren van efficiëntie binnen uw organisatie. Aan de hand van het transformatieproces van Zuiver delen we inzichten en strategieën voor het selecteren en implementeren van ERP, PLM, WMS, CRM, en meer.

Voor wie

Wij richten ons op CEO’s, CFO’s en IT-managers van ondernemingen met meer dan 50 fte in sectoren zoals de maakindustrie, groothandel en E-commerce. Deze bijeenkomst is essentieel voor leiders die op zoek zijn naar manieren om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Meld je aan voor dit unieke event op 12 juni bij Zuiver in Westzaan!

Aanmelden

Programma

  • 15:00 uur: Welkomstwoord (inloop met koffie en thee vanaf 14:30 uur)
  • 15:10-15:45 uur: Presentatie door Zuiver over hun ervaringen met business software transformatie
  • 15:45-16:00 uur: Skopos deelt visie op bedrijfssoftware en strategische implementatie
  • 16:00-16:15 uur: Korte pauze
  • 16:15-17:00 uur: Rondleiding bij Zuiver
  • 17:00 uur: Netwerkborrel op het dakterras

Na inschrijving ontvang je ongeveer twee weken voor het event een e-mail met de laatste informatie.

Inzicht, inspiratie en interactie!

Dit evenement biedt niet alleen de gelegenheid om van ervaringen te leren en strategieën te ontdekken; het is ook een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Wij zorgen voor een middag vol inzicht, inspiratie, en interactie.

 

Save the date!

Locatie: Hoofdkantoor Zuiver, Westzaan
Wanneer: Woensdagmiddag 12 juni 2024
Tijd: 15:00 – 17:00 uur

Meld je aan!

Mis deze kans niet om voorop te lopen in de technologische evolutie van jouw bedrijf. Registreer vandaag nog om je plek te verzekeren op dit niet te missen evenement. Omdat het aantal plekken beperkt is, vragen we je om met niet meer dan 2 personen in te schrijven. We kijken ernaar uit om je op 12 juni in Westzaan te verwelkomen.