Nieuws

Sportief jubileum geschenk van Heracles

Gisteren ontving Gerrit Vixseboxse namens Heracles Almelo dit prachtige voetbalshirt van Tom Uitzetter en Thomas Eilders om ons 25-jarige bestaan te vieren!

Als trotse sponsor van Heracles kijkt Skopos uit naar onze toekomstige samenwerking. We gaan elkaar nog vaak de bal toespelen en samen steeds beter scoren!

Dank voor dit sportieve cadeau! Het krijgt een heel mooi plekje bij ons op kantoor.

Meer nieuws

Nieuws

25 jaar Skopos: samen steeds beter

In mei 2023 is het precies 25 jaar geleden dat Skopos het levenslicht zag. Samen met twee compagnons startte directeur Gerrit Vixseboxse het bedrijf vanuit Borne. Lees hier het verhaal van Skopos.

Nieuws
Taart bij TKF

Taart bij TKF!

Trots op onze recente mijlpaal bij TKF! Samen hebben we een gedetailleerde ERP-blauwdruk opgesteld. In deze Blauwdruk hebben we enerzijds de huidige en toekomstige informatiebehoeften geanalyseerd en gematched met het beoogde ERP-pakket. Anderzijds hebben we de kerngebruikers on-the-job opgeleid tot volwaardige procesdenkers, die samen met de applicatieconsultants van de leveranciers het systeem kunnen inrichten en doortesten.

Blogs

Hoe een goed ERP-systeem jouw bedrijfsrendement verhoogt: 5 belangrijke verbeteringen

In de huidige competitieve zakelijke omgeving is het maximaliseren van het bedrijfsrendement een continue uitdaging. Een belangrijk deel voor dit succes ligt in de keuze voor de juiste zakelijke softwareoplossingen. Denk daarbij aan een ERP-systeem.

Een Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem is een softwareoplossing die de verschillende bedrijfsprocessen samenbrengt in één geïntegreerd systeem. Het centraliseert data van afdelingen zoals inkoop, productie, verkoop en financiën waardoor een uniform overzicht van bedrijfsactiviteiten ontstaat.

Ontdek hieronder de voordelen van een ERP-systeem en hoe het jouw organisatie kan helpen om het bedrijfsrendement aanzienlijk te verhogen!