Skopos team versterkt zich met 3 nieuwe collega’s

Een hartelijk welkom aan Elsbeth Ruumpol, Ronald Jense en Michel Jipping

erp software implementatieElsbeth komt ons team versterken als marketing manager. Zij is een doelgerichte marketeer die de vraag van de klant vooropstelt: ze voorziet u van de gewenste informatie op het juiste moment. Elsbeth combineert haar functie met het begeleiden en inspireren van HBO-studenten bij het afstuderen en wordt daarbij door hen ook weer geïnspireerd.
Samen met haar gaan we ons mooie merk verder ontwikkelen. Samen steeds beter.
 
business software oplossingenRonald is een resultaatgerichte en daadkrachtige informatiemanager en solution architect. Hij heeft een passie voor Customer Service en Operational Excellence en streeft naar de meest optimale en efficiënte oplossing.
Daarnaast heeft hij interesse in de ‘klant van de klant’ en de ‘vraag achter de vraag’. Hij is een ervaren allround proces- en projectmanager. Vertaalt de strategische doelstellingen van een bedrijf naar de gewenste Future State processen. Brengt consequenties goed in beeld en implementeert de gegeven adviezen.
 
erp software systeemMichel is een generalist met sterk ontwikkelde, op de relatie gerichte, management- en consultancy-vaardigheden. Hij wordt ervaren als een laagdrempelige, rustige en betrouwbare persoon, makkelijk communicerend op elk niveau in de organisatie.
Hij heeft ruime ervaring in multidisciplinaire trajecten waarbij ontwerpen, implementeren, procesverandering, klantgericht werken en informatievoorziening een rol spelen. Met een positieve en gestructureerde aanpak op zoek naar de beste combinatie van doelgerichtheid en het menselijk belang, passend bij de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever.