“Samen” genieten van ons Skopos Kerstdiner…

…maar dan anders.

Samen het jaar afsluiten. Dat doen we altijd met een gezamenlijk etentje. Hoe doe je dat in Corona tijd? Bij Skopos hebben we voor alles de best passende oplossing. Het heerlijke 4 gangen diner wordt gewoon aan huis bezorgd. Qua Koken uit Oldenzaal, kwam met een prachtige cadeautippi gevuld met 16 driehoekige doosjes. Zeg maar gerust 16 cadeautjes. In elk doosje een verrassing. In een aantal doosjes de verschillende gerechten van die avond. In de andere doosjes bijpassende wijntjes, mooie glazen, tafelloper en servetten, houten kaarsenstandaard met schattige kleine kaarsjes, decoratieve kruidenpotjes en een heerlijke olijfolie. Kortom, alles om er een mooie avond van te maken.
 

Om 18.30 uur de gezamenlijke aftrap, via een zoom verbinding, met een champagne momentje. Zo hebben we ook even een inkijkje in elkaars huizen met de prachtig gedekte tafels. Bij de een was het nog sfeervoller dan bij de ander. We wensten elkaar smakelijk eten en het genieten begon.
 

Later op de avond weer een gezamenlijk momentje om onze verwondering over het heerlijke eten en het gezellige samenzijn naar elkaar uit te spreken. Iedereen heeft genoten. Als afsluiting kregen we een prachtig muzikale uitsmijter van onze collega Bert samen met zijn gezin. Samen Feliz Navidad zingen. Als dat geen mooi kerstfeest wordt!*
 

* We wensen iedereen een vrolijk kerstfeest maar weten ook dat het anders zal zijn dan anders. Laten we daarom extra omkijken naar de mensen om ons heen die dit jaar een beetje extra aandacht heel goed kunnen gebruiken.