Alleen maar toch samen aan de wandel met de “Ommetje” app.

We missen de sociale uitjes. Samen dingen doen daar worden wij als team steeds beter van. Collega Monique kwam met het leuke idee om samen een groep aan te maken in de “Ommetje” app en aan de wandel te gaan.
Dat het goed is voor je gezondheid, je meer energie krijgt en het je creativiteit verbetert is mooi meegenomen. Ons is het te doen om een gezamenlijke activiteit.
 
‘s Ochtends voorafgaand aan je werkzaamheden een stukje wandelen of lekker tussendoor je hoofd leeg maken. In je eentje of samen met je huisgenoten. Genietend van de omgeving, fotootje schieten en delen in de groepsapp. “Oh, Paul heeft z’n rondje alweer gedaan vandaag. Die gaat goed!” Paul heeft deze maand de meeste punten bij elkaar gelopen en gewonnen. Maar zoals onze collega Jelle zei; “Het feit dat we lekker lopen maakt dat we allemaal winnaar zijn”. En zo is het Jelle.
 
Het is nog leuker om gelijktijdig met een collega te gaan wandelen en al bellend bij te kletsen. Misschien stimuleert dit ook de mensen die het niet zien zitten elke dag te wandelen. Voor zover ik weet gebeurt dit nog niet binnen ons team. Eens kijken of ik een aantal collega’s zo ver kan krijgen. Ik ben benieuwd.