Samen de geboorte vieren van Myrte, de prachtige dochter van onze collega Indra Zunder.

Kraamschudden

Kraamschudden in deze tijd. Hoe doe je dat? Cadeautjes voor de nieuwe wereldburger, kersverse ouders en grote zus kunnen prima via de post bezorgd worden. Maar samen beschuiten met muisjes eten, toegestuurd via de post, gaat niet goed komen. Zoals altijd is er wel een creatieve geest binnen ons team die met een passende oplossing komt.

Superleuk alternatief

Tijdens ons werkoverleg, via Zoom, hebben we kennis gemaakt met Myrte, de prachtige dochter van onze collega Indra. Om haar geboorte te vieren kregen alle collega’s in de afgelopen week een brievenbuspakketje. Deze hebben we tijdens ons digitale werkoverleg, gelijktijdig uitgepakt. Wat een superleuk alternatief. We werden verwend met geboorte flikken, Twentse krentenwegge, gevulde koeken en kokosmakronen.

Gezellig, vertederend en genieten

Onder het genot van een kopje koffie hebben we gesmuld van deze lekkernijen. Ondertussen gezellig bijgekletst met Indra. En zij die even niet aan het woord waren keken vol vertedering naar de slapende, geeuwende, wakker wordende en vervolgens in de mooie bruine ogen van Myrte. Mama Indra, dank je wel dat we op deze manier kennis hebben mogen maken met jullie mooie dochter en zusje Myrte.