Nieuws

De Skopos Podcast: over business software in de breedste zin van het woord!

Ontdek de wereld van digitale bedrijfsinnovatie met Skopos, de onafhankelijke gids in de complexe reis door iPaaS, applicatie-architectuur en diverse vormen van business software. Laat ons je leiden naar de juiste digitale strategie voor blijvend succes.

 

de Skopos Podcast
Leer en ontwikkel

Skopos: Dé onafhankelijke specialist in bedrijfssoftware

Bij Skopos begrijpen we dat de wereld van digitale bedrijfsinnovatie complex en uitdagend kan zijn, vooral voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers in de maakindustrie, groothandel, retail en e-commerce. Daarom zijn wij dé onafhankelijke specialist die bedrijven begeleidt bij het selecteren en implementeren van cruciale technologieën zoals ERP, PLM, WMS, CRM en andere business software.

Verkrijg maandelijks nieuwe inzichten met de Skopos Podcast

Vanaf 1 maart is maandelijks de Skopos Podcast te beluisteren. Deze podcast neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van verschillende vormen van business software, iPaaS en applicatie-architectuur. Als luisteraar krijg je inzicht in de nieuwste trends, praktische tips en diepgaande analyses, allemaal gericht op het vinden van de juiste digitale strategie voor blijvend succes.

Inspiratie

Toegang tot actuele kennis

Bij Skopos streven we ernaar om niet alleen experts te zijn in het begeleiden van de verdere digitalisering van je organisatie om verdere ontwikkeling en groei mogelijk te maken, maar ook om kennis te delen en de complexiteit van digitalisering en automatisering toegankelijk te maken. Laat ons je leiden naar innovatieve oplossingen en helpen bij het ontwikkelen van een applicatie-architectuur die perfect aansluit bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. En vervolgens helpen we je bij de selectie en implementatie van de juiste bedrijfssoftware.

Sluit je aan bij de Skopos Podcast en ontdek hoe digitale bedrijfsinnovatie de sleutel kan zijn tot het blijvende succes van jouw onderneming. Wij zijn hier om je te inspireren, informeren en begeleiden op jouw reis naar de toekomst van zakelijk succes.

Overzicht uitzendingen 2024

Onder de afbeelding vindt je een overzicht met titels en publicatiedata voor de podcasts voor dit jaar! Scroll snel naar beneden!

Afleveringen en publicatiedata 2024

4 maart 2024:
1. Groei door technologische innovatie

We gaan het hebben over de impact van software-oplossingen op de manier waarop organisaties groeien. En dan niet alleen hoe deze technologie de groeistrategieën van bedrijven heeft veranderd, maar ook hoe het klanten helpt de toegevoegde waarde van deze bedrijven duidelijker te zien.

2 april 2024 (let op: i.v.m. Pasen is dit een dinsdag):
2. Managen van verandering: Trends & adaptatie

We gaan het hebben over hoe bedrijven zich aanpassen aan nieuwe technologische ontwikkelingen en welke overwegingen een rol spelen bij het kiezen van software in een snel veranderende markt. Want de wereld om ons heen verandert razendsnel, en bedrijven moeten wendbaar zijn om succesvol te blijven.

6 mei 2024:
3. Klantenrelaties & continu verbeteren

Dit gesprek richt zich op klantrelaties en voortdurende verbetering. We willen begrijpen hoe bedrijfssoftware niet alleen de interne processen stroomlijnt, maar ook bijdraagt aan het bouwen en onderhouden van sterke klantrelaties.

3 juni 2024:
4. Navigeren door opkomende trends in applicatie-architectuur

In deze aflevering verkennen we de invloed van nieuwe trends in applicatie-architectuur op de maakindustrie, groothandel, retail en e-commerce, en bespreken we strategieën waarmee organisaties hier effectief op kunnen inspelen.

1 juli 2024:
5. Hoe ERP kantoren en werkvloeren transformeert

We gaan het hebben over de praktische implementatie van ERP op de werkvloer. We ontdekken hoe het systeem operationele processen transformeert, efficiëntie verhoogt en de samenwerking tussen teams bevordert.

 

Afleveringen en publicatiedata 2024 (vervolg)

2 september 2024:
6. Digitale transformatie als springplank voor bedrijfsgroei

In deze aflevering verkennen we hoe digitale transformatie kan fungeren als een krachtige springplank voor bedrijfsgroei, door integratie van de nieuwste technologieën en strategieën. We bespreken ook de belangrijkste voordelen die voortkomen uit de digitale transformatie van bedrijfstakken.

7 oktober 2024:
7. Adoptie van nieuwe technologie: Weerstand overwinnen & acceptatie verzekeren

Het thema is hoe bedrijven weerstand tegen nieuwe technologieën overwinnen en acceptatie verzekeren. De aflevering behandelt uitdagingen bij het overwinnen van weerstand, beste praktijken voor adoptie van nieuwe technologieën, en manieren om medewerkers te motiveren om deze technologieën te omarmen.

4 november 2024:
8. PLM Potential: Besluitvorming voor verbeterde productlevenscyclus

We verkennen het potentieel van PLM, waarbij de focus ligt op het begrijpen van de besluitvormingsprocessen voor het selecteren van PLM-systemen ter verbetering van de volledige levenscyclus van producten.

2 december 2024:
9. Efficiëntie in magazijnbeheer: De WMS-revolutie

Deze aflevering verkent hoe WMS-systemen bedrijven helpen bij het optimaliseren van magazijnprocessen, waardoor zichtbaarheid, traceerbaarheid en efficiëntie worden verbeterd.

Veel luisterplezier

We wensen je veel luisterplezier bij de Skopos Podcasts. Heb je suggesties of vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Bel ons via  (085) 7731 831 of laat ons contact met jou opnemen. Laat hiervoor je vraag en contactgegevens achter op ons contactformulier via onderstaande knop.