Monique Dijksterhuis, al 20 jaar een fijne collega.

Zelf wil ze er liever niets van weten maar wij vinden het op z’n minst een vermelding waard. 20 jaar lang regelt Monique alles op het gebied van HRM, financiën en vele andere onderwerpen die zich aandienen binnen Skopos. Toch hebben we haar zover gekregen om te vertellen hoe zij terugkijkt op 20 jaar Skopos.

Monique over 20 jaar Skopos

De computerschermen waren zo groot dat ze het halve bureau in beslag namen, faxen was nog helemaal hip en de lopende dossiers waren netjes opgeborgen in een eigen mapje in de archiefkast. De dresscode op kantoor was jasje-dasje, en wat betreft de leaseauto had iedereen dezelfde, er kon gekozen worden tussen een groene, rode, of grijze variant. Toen ik begon bij Skopos, bestond het bedrijf uit twee eigenaren en zes adviseurs. Een dag in de week hield ik mij bezig met de financiële administratie, maar Skopos begon te groeien waarmee ook mijn takenpakket.
 
In 20 jaar tijd is er veel veranderd, maar door de afwisselende werkzaamheden heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. Dat komt vooral door het sociale karakter van Skopos en de ruimte die ik krijg om mijn taken op mijn eigen manier te organiseren en te regelen. De goede balans tussen werk en privé is belangrijk en er worden regelmatig uitjes en sociale activiteiten georganiseerd zodat iedereen elkaar beter leert kennen, wat goed is voor de werksfeer!
 
Ik kijk uit naar mijn volgende jubileum!

Collega’s over Monique

En wij, haar collega’s, willen vandaag benadrukken dat Monique naast een prettige collega een super fijn mens is. Zoals blijkt uit onderstaande citaten van de collega’s:
• “Monique is geweldig. Staat altijd voor me klaar, wil altijd alles weten en kan me, als het even lastig is, toch weer laten lachen.”
• “Betrokken, oprecht persoonlijk geïnteresseerd, proactieve regelneef, meedenkend en een fijne collega”
• “Voor mij is Monique iemand die altijd een luisterend oor en belangstelling voor je situatie heeft en ook de tijd neemt om daarover met je te praten.”
• “Monique is altijd betrokken en geïnteresseerd bij vrolijke momenten maar zeker ook op de verdrietige momenten”
• “Altijd een leuk gesprek met Monique!”
• “Monique is de cultuurdrager van Skopos”
• “Belletjes met Monique duren altijd net ietsje langer dan verwacht en daarna is de dag ook altijd weer net ietsje mooier.
 
Onze creatieve collega Peter zegt het met een rebus.
 
20 jaar Skopos! Zij is oprecht betrokken zowel zakelijk als privé!
 
Daarmee is al het bovenstaande kernachtig samengevat.
 
Van harte gefeliciteerd, Monique!