Dropjes in coronatijd

Volgende week weer een ERP-livegang bij een van onze klanten. Hoewel wij dit vaak meemaken, blijft dit altijd een spannende exercitie. Daarom delen we als stressbestrijders onze ‘Eerste Hulp bij Livegang’ zakjes uit. Dropzakjes met daarop de instructies: ‘Raak niet in paniek, leg een dropje op je tong, zuig de stress weg en schakel je key-user in’. Iedereen met een vaste werkplek krijgt een zakje.
 
Voor de medewerkers op de productievloer komen grote zakken drop te staan op centrale plekken. Niet zozeer vanwege grotere stress, maar vooral vanwege meer medewerkers. Dat betekent verschillende handen in de zelfde zak met drop.
 
Hé, dat is toch niet coronaproof? Kan dat wel op deze manier? Deze vragen hielden mij al een tijdje bezig. Maar het was mij te makkelijk om dan maar te stoppen met de dropjes in de productie. Ik kom tot de conclusie dat het wel corona-proof kan, als je de drop uit de zak in een eigen bakje schudt. Op de zak komt nu een extra sticker met daarop de tekst: ‘Schud de dropjes in een bakje/ kopje, eet alleen uit je eigen kopje, geniet van de drop, blijf gezond’.
 
ERP software

Loop jij in deze periode ook weleens tegen kleinere corona uitdagingen aan? Hoe los jij dit creatief op?
Stuur een berichtje naar Nicole Jansen Schepers