Als koeien in de wei zo blij!

Gezellig samenzijn

We mochten weer. Elkaar ontmoeten. Twee prachtige dagen lang samenzijn. Lekker buiten actief zijn. Als u zich afvraagt: “Waar gaat dit over?” Nou over het jaarlijkse Skopos-uitje. Met z’n allen naar Maastricht. Fietsen door het heuvelachtige Limburg. Lekker limburgse vlaai eten. Wijnproeverijtje en heerlijk eten bij Thiessen Wijnkoopers. Wandelend in het maanlicht over de St. Servaasbrug. Van daaruit schitterende foto’s maken van de Hoge Brug. Nog even een afzakkertje bij een leuk cafeetje aan de Maas. En de eerste dag is alweer voorbij.

 

Maastricht Underground

Met een sloep de Maas over in de stralende zon. De Enci bekijken vanaf het water evenals het kasteel en woonhuis van André Rieu. Sfeervol ondersteund met muziek van Rieu. Spontane actie van onze collega Sibo. Lunchen op de St Pietersberg. We hebben zelfs nog Maastricht underground gedaan in de grotten Zonneberg. Prachtige ervaring.

Extra bijzonder

Onder het genot van een laatste hapje en drankje kijken we op onze eigen manier terug op deze geweldige dagen. De één lekker onderuit gezakt in de stoel met een biertje in de hand, verzonken in gedachten, de belevenissen de revue laten passeren. De ander voluit vertellend over de manier waarop hij deze dagen beleefd heeft. Gezelligheid en bijkletsen dat staat bij zo’n uitje voorop. Uit ieders reactie blijkt dat vooral het, normaal gesproken zo vanzelfsprekende, samenzijn het Skopos-uitje van dit jaar extra bijzonder heeft gemaakt.