"Skopos heeft ons geholpen met de ERP selectie en implementatie: specialistisch werk, waarbij een onafhankelijk deskundige zeer wenselijk bleek."

 

No-nonsense-club met veel verstand van ERP selectie en implementatie

 

RopeBlock is een snel groeiende organisatie, die wereldwijd een steeds belangrijker speler van hijsproducten wordt in onder meer de offshore industrie en de markt voor mobiele hijskranen. Gezien de snelle groei van de organisatie van de laatste jaren, zijn we de toekomstige bottlenecks in de bedrijfsvoering aan het verwijderen. Dit doen we proactief, dus nog vóór deze bottlenecks een daadwerkelijk probleem worden.
 

 Na de recente nieuwbouw hebben we net een groot automatiseringsproject voor een nieuw ERP-systeem succesvol afgerond. Nu zijn wij de organisatiestructuur en de personele invulling aan het inregelen voor de verwachte groei als de markt weer aantrekt.

 

 Voor de begeleiding van de ERP selectie en implementatie hebben wij Skopos ingehuurd, net als wij een no-nonsense-club. Momenteel helpt Skopos ons met de professionalisering en de groei van de logistieke organisatie, een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf.

 

Herkenbaar? Even vrijblijvend klankborden over de kansen binnen uw organisatie.
NERPeem contact op met Gerrit Vixseboxse.

linkedin-logo

Nog meer klantverhalen lezen?