ERP

ERP selectie op de goede manier leidt tot maximaal rendement

Skopos Rendementbouwers

Skopos is dé onafhankelijke specialist op het gebied van ERP software en overige business software voor professionele bedrijven. Wij richten ons met name op de industrie, handel en zakelijke dienstverlening. Binnen deze markten hebben wij bijzondere kennis van ERP selecties binnen familiebedrijven en bij snel groeiende bedrijven. Wij begeleiden bedrijven bij hun ERP selectie en tonen onze commitment door bedrijven desgewenst te begeleiden bij de ERP implementatie. Skopos staat voor het gezamenlijk realiseren van successen en het laten renderen van ERP software.

ERP selectie, kans of risico?

Voor Skopos is selectie van ERP software geen risico, maar een kans. Een kans op goed gereedschap waarmee u uw concurrentiepositie kunt versterken. Succes begint zoals altijd met een goede voorbereiding en een selectie van de juiste oplossing. Als deze oplossing breder is dan ERP, dan bent u bij Skopos ook bij de juiste partij. Skopos heeft naast kennis van ERP, uitgebreide kennis van andere business software zoals CRM, ERP, PLM en/of MES software. Natuurlijk brengt ERP ook risico’s met zich mee, maar met Skopos krijgt u een partner die dankzij meer dan 20 jaar ervaring deze risico’s kent en u prima ondersteunt bij het omzeilen en beheersen van deze risico’s.

ERP selectie. Wat maakt de aanpak van Skopos uniek?ERP selectie driehoek Skopos

Als u uw strategie wilt realiseren, dan is het essentieel dat er een balans is tussen uw organisatie (mensen), uw processen en uw informatievoorziening. U kunt uw bedrijfsprocessen prima op orde hebben en een solide organisatie hebben staan, maar zonder bijpassende ERP software loopt u vanzelf vast in uw ambities. Skopos is een deskundig partner, die vanuit deze filosofie samen met u op zoek gaat naar de best passende ERP oplossing. Daarbij richten we ons op de kritische processen die uw bedrijf uniek maken. De nieuwe ERP oplossing moet juist deze processen perfect ondersteunen. Niet alleen uw processen maken u uniek, maar juist uw mensen maken het verschil.
 
Een nieuw ERP systeem wordt geïmplementeerd door een leverancier waarmee u een langdurig dienstverband aangaat. Tijdens de ERP selectie gaan we, samen met u, op zoek naar de beste oplossing maar juist ook naar de best passende leverancier. Een leverancier die deskundig is en waarmee u een goede culturele fit heeft. Deze leverancier vormt in de toekomst 50% van het succes. Met Skopos krijgt u een deskundige, pragmatische partner die samen met u op zoek gaat naar een robuuste ERP oplossing met de best passende leverancier en die u ondersteunt bij het behalen van het hoogst haalbare rendement.

ERP selectie met Skopos. Interesse?

Als ons verhaal bij u past, neem dan contact op met ons. Of stel direct uw vraag aan Gerrit Vixseboxse of Ruud Haring.