Werken bij Skopos

Wij zijn de onafhankelijke specialist die bedrijven in staat stelt maximaal rendement te halen uit business software, CRM, ERP, PLM en/of MES software. Wij bieden hen de mogelijkheid om hun ambitie naar een hoger plan te brengen en hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Wij  werken samen met onze klanten aan een verhoging van het rendement, op een nuchtere en deskundige wijze, uitgevoerd door ervaren professionals. Skopos zoekt nadrukkelijk naar de optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen, omdat het implementeren van business software mensenwerk bij uitstek is. Skopos staat voor het gezamenlijk realiseren van successen.

 
Ons team bestaat uit gemotiveerde en betrokken professionals. Naast het werken aan maximaal rendement voor de klant doen wij dat ook voor ons team en de individuele medewerker. Haal het beste uit jezelf, uit je collega’s en versterk elkaar. Skopos biedt jou een inspirerende werkomgeving waarin je veel leert van de projecten die je uitvoert bij je opdrachtgevers. Net zoals opdrachtgevers en collega’s van jou leren. Binnen ons team krijg je de mogelijkheid jezelf  door te ontwikkelen met veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. We hebben een professioneel en hecht team. Een goede balans tussen zakelijk en privé vinden wij belangrijk.

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ADVISEUR/ PROJECTMANAGER  bij voorkeur woonachtig in de provincie Overijssel, Gelderland, Flevoland of Utrecht.