Ruud Haring

Directeur

"Samen succesvol ERP selecteren door onze unieke selectie methode"

Samen op weg naar optimaal rendement.

Ruud is een gedreven professional die geïnspireerd wordt door het realiseren van uitdagende trajecten met mooie mensen. Drive, senioriteit in combinatie met aandacht voor de directe omgeving, zorgen voor een inspirerende werkomgeving waarmee ieders kwaliteiten maximaal tot wasdom kunnen komen, zodat concrete resultaten behaald kunnen worden.

Met 20 jaar ervaring in ERP & CRM vanuit alle relevante invalshoeken, klant, consultant en sales, is Ruud een expert op dit vlak te noemen. Door zijn uitgebreide commerciële ervaring is hij de man die in staat is om bedrijven op een juiste manier van advies te voorzien tijdens de voorbereiding van een CRM implementatie. Samen met betrokken mensen een succesvolle commerciële visie vertalen in de juiste behoeften voor een goede CRM-ondersteuning is de uitdaging waar hij enthousiast van wordt.

Vanuit zijn brede expertise en ervaring is hij ook de ideale persoon om bedrijven die een nieuw ERP-systeem zoeken te helpen om op een pragmatische wijze de juiste keuze te maken. Samen op pad om de positieve vruchten van een nieuw ERP -systeem te gaan oogsten. Door zijn jarenlange ervaring in de diverse rollen is hij als geen ander in staat om de vele valkuilen te ontwijken, die een nieuw ERP systeem misschien voor velen zo eng maken.

Samen op weg naar succes.