Ronald Jense

Senior Adviseur

"zorgdragen dat alle business softwareoplossingen ondersteunend zijn en blijven aan de mensen en de processen"

Ronald heeft ruim 20 jaar ervaring op diverse managementfuncties binnen de maak-, projecten- en service industrie en bij handelsbedrijven (B2B en B2C). Hij is een allround proces- en projectmanager die snel de bedrijfsprocessen doorziet en de vinger op de zere plek weet te leggen. Hierdoor is Ronald in staat de strategische doelstellingen van een bedrijf te vertalen naar de gewenste Future State processen en de organisatorische consequenties goed in beeld te brengen. Daarnaast is hij in staat om de afgegeven adviezen te implementeren.
 
Ronald is gedreven, resultaatgericht, daadkrachtig en hij wordt gedreven door feiten en data. Hij heeft een passie voor Customer Service en Operational Excellence en streeft altijd naar de meest optimale en efficiënte oplossing. Daarnaast heeft hij altijd interesse in de ‘klant van de klant’ en de ‘vraag achter de vraag’. Ronald is van nature nieuwsgierig en houdt zichzelf graag op de hoogte van de nieuwste business softwareoplossingen en concepten.
 
Ronald houdt zich als informatiemanager en solution architect bezig met het in kaart brengen van de processen, het inrichten en optimaliseren van de bijbehorende applicaties en verzorgt hij voor alle niveaus rapportages en inzichten die bijdragen aan de bedrijfsresultaten met behulp van BI tools.