Leslie van Marle

Senior Adviseur

"Business softwaresystemen; essentiële bouwstenen voor elk succesvol bedrijf"

Leslie is een klantgerichte adviseur die samen met de gebruikers naar de meest optimale en best passende business software oplossing zoekt. Zij is op haar sterkst als er structuur gevraagd wordt, zowel in het verbeterproces als in de te optimaliseren processen.
 
Behoudens een korte uitstap naar een bedrijf gericht op zaakgericht werken voor (semi)-overheden, heeft Leslie haar werkzame leven voornamelijk in productie- en handelsbedrijven doorgebracht. Zij heeft ruim 8 jaar ervaring als Business consultant bij een leverancier van intelligente planningssoftware. Zij was verantwoordelijk voor het adviseren van klanten bij planningsvraagstukken, analyseren van data en optimaliseren van de processen, de technische- en functionele installatie en configuratie van de planningssoftware en het verzorgen van opleidingen.
 
Voordat Leslie zich verdiepte in Advanced planning en Scheduling software, heeft zij ruim 5 jaar gewerkt als consultant bij een ERP-leverancier voor metaalbedrijven. Tijdens deze periode heeft ze een groot aantal bedrijven als consultant ondersteund.
Leslie heeft bedrijfskundige informatica gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede.