Jelle Hollema

senior adviseur

"Samen bouwen aan een nieuwe business software architectuur is van toegevoegde waarde"

Tijdens zijn  studie bedrijfseconomie aan de R.U. Groningen lag de focus op logistiek en informatica aangevuld met strategisch management. Deze mix heeft  Jelle aangevuld met inzicht in diverse ERP systemen en hoe deze zo snel en optimaal mogelijk te implementeren bij  klanten binnen diverse branches.  In klantensituaties is hij vaak betrokken bij het opstarten van een project en het vormen van projectteams. Hierbij kijkt hij ook naar de gebalanceerde samenstelling van een team.

Na het schetsen van de grote lijnen weet Jelle in te zoomen op de belangrijke zaken binnen het project om gezamenlijk met betrokkenen te komen tot een gedragen oplossing. Vanuit een persoonlijke interesse heeft hij zich ook gericht op coaching iets wat hem nu nog regelmatig van pas komt in zijn huidige rol waar een ERP project impact heeft op diverse stakeholders.

Binnen Skopos is Jelle actief als senior adviseur waar hij klanten op weg helpt in hun zoektocht naar een optimale IT oplossing die het best past bij de gevraagde business requirements.