Hans van Stralen

Senior Projectmanager

"Voor succesvolle business-software implementaties is een goed ingerichte en uitgevoerde aanpak essentieel."

Hans is een zeer gedreven project- en programmamanager. Een manager die voor de troepen uitloop en sturing geeft aan het team, zonder zijn mensen uit het oog te verliezen. Een manager die de teamleden optimaal faciliteert, waarbij maximaal gebruik gemaakt wordt van de eigenschappen en talenten van elk individueel teamlid. Met het team samen bereik je de beste resultaten.
 
De afgelopen 30 jaar heeft Hans veel ervaring opgedaan in diverse management rollen. Naast projectmanagement, heeft Hans diverse management functies uitgevoerd. Hij heeft leiding gegeven aan implementatieteams en hij is verantwoordelijk geweest voor complete service- en beheerafdelingen. De projecten die Hans geleid heeft varieerden in omvang van enkele tot vele duizenden wereldwijde gebruikers en speelden zich zowel in de profit als non-profit sector af.
 
De basis voor zijn carrière heeft Hans gelegd op de hogeschool in Enschede waar hij informatica heeft gestudeerd. Deze studie is later gevolgd door een studie bedrijfskunde. Hans heeft een traditioneel degelijk carrièrepad doorlopen. Hij is zijn carrière gestart met het ontwikkelen van software en is zich daarna via het consultancy vak verder gaan ontwikkelingen in project- en programmamanagement. In eerst instantie heeft Hans vooral ERP-projecten geleid en later heeft zijn kennis en ervaring verbreed in de andere business softwaredomeinen die tegenwoordig van belang zijn bij de digitale transformatie van bedrijven.
 
Bij Skopos wil Hans zijn brede kennis en ervaring inzetten aan de zijde van de klant. Hij ziet het als een uitdaging om samen met de klant de doelen die vooraf gedefinieerd zijn daadwerkelijk via succesvolle projecten te gaan realiseren.