Eric te Velthuis

Senior Adviseur

"Blijvend resultaat als bouwsteen voor de toekomst"

Eric te Velthuis (1972) heeft na zijn studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector in Amsterdam, brede ervaring opgedaan in uiteenlopende rollen, in verschillende landen. Hij heeft lange tijd voor een industrieel dienstverlener gewerkt. Zowel in Nederland, Duitsland, Roemenië, de Verenigde Staten, als ook in Colombia en het Caribisch gebied. Tijdens zijn carrière heeft hij ervaring opgedaan in de maakindustrie, de on- en offshore olie- en gasindustrie en de infrastructuur. Zijn ervaring met het leiden van implementaties, functioneel beheer en testen van systemen, maken van hem een all-round projectleider. Een projecleider die zich thuis voelt in internationale, complexe omgevingen.
 
Bij complexe projecten is het van groot belang een beeld te kunnen schetsen hoe de toekomst er na een project uit ziet. Inzichtelijk maken wat een goed opgeleverd project betekent in termen van resultaat, tijdbesteding, taken en verantwoordelijkheden en gedrag van de individuele medewerker. Dit is de belangrijkste les die Eric door de jaren heeft geleerd. Op deze manier worden management en medewerkers meegenomen in het veranderingstraject.
 
Door zijn ervaring, weet Eric als geen ander dat selectie en implementatie van business software niet ophoudt bij de technische implementatie. Het ontwerp, gebruiksacceptatie en onderhoudbaarheid van het systeem zijn van cruciaal belang om een blijvend resultaat te realiseren. Dit blijvende resultaat is de bouwsteen voor de toekomst.