Bij Skopos begrijpen we hoe digitalisering een cruciale rol speelt in handels- en e-commercebedrijven. We bieden de oplossingen die u nodig heeft om grip te krijgen op uw applicatielandschap en informatiestromen. Maar we verliezen nooit de menselijke factor en uw bedrijfsprocessen uit het oog. Samen met u maken we het verschil.

De uitdaging van de achterkant van E-commercebedrijven

Voor e-commercebedrijven is de klantreis, of customer journey, van groot belang. Het moet perfect zijn. Maar wanneer het tijd is om beloftes waar te maken, is een solide backoffice van essentieel belang. Voor bedrijven die van nature klantgericht zijn, vormt dit vaak een uitdaging, vooral in tijden van plotselinge groei in vraag.

Het Belang van Efficiënte Bedrijfssoftware

We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en sluiten alle hiaten door het aannemen van enthousiaste medewerkers. Maar helaas levert dit niet altijd het gewenste resultaat op. Dit komt voornamelijk door de onderliggende systemen. Ze moeten efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. Terwijl de website mogelijk de extra druk aankan, is er achter de schermen een wereld van voorraden, logistiek, klantenservice en bedrijfssoftware die alles met elkaar verbindt. Het is belangrijk om te beseffen dat bedrijfssoftware niet alleen de normale processen moet ondersteunen, maar ook uitzonderingen, zoals wijzigingen in bestellingen of producten. Helaas is dat vaak niet het geval, waardoor problemen al snel dubbele problemen worden.

Het Verbeteren van de Achterkant van E-commercebedrijven

Met de uitbraak van corona en de daaropvolgende lockdown, hebben veel e-commercebedrijven gefaald in het waarmaken van hun klantbelofte. Hoewel begrijpelijk gezien de uitzonderlijke situatie, was dit ook een gemiste kans. We staan klaar om deze bedrijven te helpen hun ‘achterkant’ te verbeteren, zodat ze in de toekomst hun klanten beter kunnen bedienen.

Onze Expertise in Bedrijfssoftwarearchitectuur

We kennen de sectoren waarin onze klanten opereren door en door. Om concurrerend te blijven, moeten handels- en e-commercebedrijven zich bewust zijn van hun toegevoegde waarde voor klanten en hun positie in de keten. Als architecten voor al uw bedrijfssoftware begrijpen we de sector en de complexiteit van het implementeren van informatiesystemen. We letten niet alleen op technologie, maar ook op mensen en processen, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Een Partnerschap voor Succes

Wat ons uniek maakt, is dat we verder kijken dan alleen de bedrijfssoftware waar we in gespecialiseerd zijn. We besteden ook aandacht aan de kwaliteit van uw processen en informatie. Samen met u werken we aan het moderniseren van uw softwarelandschap, inclusief de selectie, implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware. We nemen niet alleen de rol van projectleider op ons, maar fungeren ook als regisseur, waardoor er samenhang is tussen projecten en systemen.

Oplossingen voor Complexiteit

Bij bedrijfssoftware is complexiteit vaak een grote uitdaging. Vraagstukken beperken zich zelden tot slechts één applicatie. In een kort tijdsbestek identificeren we samen met u de grootste uitdagingen en de onderliggende oorzaken. Samen gaan we op zoek naar antwoorden die kunnen liggen in systemen, processen en mensen. Waar u misschien een doolhof ziet, zien wij mogelijkheden voor oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat uw wereld, uw bedrijf, soepel blijft draaien.

Ongoing Optimalisatie en Succes

Ons werk gaat verder, zelfs nadat we een oplossing hebben gevonden. Na implementatie is het niet alleen maar ‘business as usual’. Samen met u zorgen we ervoor dat uw bedrijfssoftware goed blijft functioneren. We blijven optimaliseren door nauw samen te werken met uw interne organisatie, kerngebruikers en leveranciers. Ons ultieme doel is om een resultaat te leveren dat solide staat. In de competitieve handels- en e-commercesector is onze ervaring vaak het verschil tussen overleven en succesvol zijn.