Afstudeerstage klanttevredenheid

Een ERP selectie en implementatie is voor organisaties vaak een risicovolle en ingrijpende gebeurtenis. Via haar motto ‘Samen steeds beter’ begeleidt Skopos haar opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuze in software en toeleverancier, en bij een succesvolle implementatie en live-gang. Via de uitkomsten van jouw onderzoek willen we de tevredenheid van onze afnemers verder vergroten. Bovendien willen we de uitkomsten inzetten bij het werven van nieuwe klanten.

Daarom wil je je afstudeerstage bij Skopos doen

  • Je wilt een groeiende organisatie verder helpen met jouw expertise.
  • Jouw werk kan medebepalend zijn voor het toekomstige succes (uiteraard alleen als je uitwerking goed genoeg is 😉)
  • Wij helpen jou jezelf verder te ontwikkelen tot marketingexpert.

Dit ga je bij ons doen

Tijdens deze afstudeerstage houd je je bezig met het opzetten, uitvoeren en analyseren van een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin maak jij je keuzes over de onderzoeksmethodiek, vorm en techniek passend bij onze klanten. Daarbij leg je de basis voor het periodiek evalueren van deze klanttevredenheid. De resultaten van het onderzoek verwerk je in een concreet adviesrapport.

Jouw profiel

  • Jij zoekt een afstudeerplek voor een HBO opleiding in de richting van commerciële economie.
  • Je bent beschikbaar van februari tot en met juni.
  • Je bent een proactieve en enthousiaste doorzetter die altijd gaat voor het beste resultaat
  • Je kunt goed zelfstandig werken, hebt een professionele houding en bent communicatief en sociaal vaardig.
  • Je gaat het liefst planmatig te werk, je bent analytisch en je gaat goed om met deadlines.
  • Je weet wat de afkortingen NPS en CX betekenen.
  • Je hebt oprechte interesse in onze organisatie en diensten.

Dit krijg je van ons

Skopos biedt jou een leerzame ervaring in een sociale, hechte organisatie die in ontwikkeling is. Je speelt hier een belangrijke rol in. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak verder ontwikkelen. Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Over Skopos

Skopos is een middelgroot advies- en projectmanagement bureau op het gebied van business software en gevestigd in Hengelo. Met 24 collega’s zijn wij dé onafhankelijk specialist bij business software selecties en implementaties.
 
Met onze Skopos-werkmethode begeleiden we onze klant stap voor stap naar het optimale proces en de best passende business software oplossingen. We gaan doortastend, kundig en pragmatisch aan de slag. Altijd samen. Samen met de klant, zijn team en onze specialisten.

Maak je afstudeerstage concreet…

Lijkt dit je interessant? Wacht dan niet langer en stuur ons je CV en motivatie (elsbeth@skopos.nl). Wil je eerst nog wat meer weten, neem dan contact op met Elsbeth Ruumpol via 085 – 7731831.