Wisseling in team Skopos

We verwelkomen Remco Timmermans en Leslie van Marle. 

Remco is een gedreven project- en verandermanager. Samen met een team succesvol implementeren van veranderingen bij klanten is wat hem drijft. Begeleiden van ERP-projecten die leiden tot de gewenste veranderingen binnen een organisatie vindt hij geweldig. Door goed te luisteren creëert Remco draagvlak bij de teams voor verbeteringen. Pas dan kan je verbeteringen goed borgen en mag je het project succesvol noemen.

Leslie is een klantgerichte adviseur die samen met de gebruikers naar de best passende business software oplossing zoekt. Zij is op haar sterkst als er structuur gevraagd wordt, zowel in het verbeterproces als in de te optimaliseren processen.

Daarnaast nemen we afscheid van Indra Zunder;

Indra heeft zich twee en een half jaar vol overtuiging ingezet voor Skopos en haar klanten. In deze periode heeft zij ontdekt dat haar hart meer ligt bij het vinden van oplossingen voor de klant in de software zelf. Vandaar weer haar stap naar de leverancierszijde. Dank dat je onze collega was. We gaan een enthousiaste, resultaatgerichte en lieve collega missen. Veel geluk en werkplezier gewenst op je nieuwe werkplek Indra.