Teamwisseling bij Skopos!

rene w-min

René Weusthuis neemt afscheid van Skopos. Na 14 jaar een rots in de branding geweest te zijn, heeft René Skopos verruild voor een vaste baan dichter bij huis. Hij gaat zijn kwaliteiten inzetten voor het GBT. Een voormalig opdrachtgever die René op het lijf geschreven is en welke hij jaren als consultant vanuit Skopos bediend heeft.

René we danken jou voor wie je bent als mens en wat je voor Skopos betekend hebt. Wij wensen jou en je familie alle goeds voor de toekomst!

erp software implementaties
Tegelijkertijd verwelkomen wij onze nieuwe collega Gerrit Plette.  Gerrit heeft 20 jaar ervaring met ERP software implementaties. Hij neemt veel kennis en ervaring mee vanuit de logistiek waar hij verschillende rollen en functies heeft vervuld.

Binnen Skopos gaat Gerrit zich focussen op project management van ERP en andere business software implementatie trajecten.  Kenmerkend voor Gerrit zijn:

  • de grote mate van persoonlijke betrokkenheid
  • goede communicatieve vaardigheden
  • goed samenwerken
  • afspraak is afspraak.

Hierdoor is Gerrit in staat om samen met zijn teams op een prettige wijze maximale prestaties te leveren. Deze leiden tot succesvolle ERP software implementaties.

Met Gerrit zijn we weer een goede adviseur rijker.