Team Skopos verwelkomt twee nieuwe collega’s

Wij stellen graag aan u voor: Jan-Willem Ruessink en Rob de Bot

Jan-Willem; maximale inzet om met de klant succesvol samen te werken aan rendement.

Jan-Willem heeft de afgelopen 30 jaar diverse functies vervuld binnen  de driehoek processen, ICT en organisatie.  Software implementaties, verandertrajecten en projectmanagement op verschillende organisatieniveaus stonden daarin centraal. Verandertrajecten, zoals een ERP implementatie traject,  vragen een maximale inzet en flexibiliteit van medewerkers. Jan-Willem heeft bewezen een team met goed gevolg door deze trajecten te leiden en een project met succes af te ronden. Jan-Willem is betrokken en loyaal. Hij heeft een kritische grondhouding met oog voor pragmatische oplossingen.

Rob; gestructureerd en met passie aan de slag. Met de juiste mensen, processen en techniek altijd  succesvol.

Rob heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van software selectie, project management, ERP-implementaties en verbetertrajecten. Met name op het gebied van Supply Chain Management van strategie tot implementatie. Rob kenmerkt zich door zijn gestructureerde manier van werken, de passie waarmee hij zijn activiteiten uitvoert en het realiseren van gestelde doelen. Door zijn gedrevenheid weet hij zijn teams te enthousiasmeren en mee te nemen in de lastige verandertrajecten.

Met de komst van Jan-Willem en Rob zijn wij 2 daadkrachtige, functionele en technische adviseurs rijker.

Twee collega’s komen, een collega neemt afscheid.

Gelijktijdig met de komst van Jan-Willem en Rob nemen wij afscheid van Kevin Hendriks.
Hij heeft vanwege privéredenen gekozen om voor zichzelf veder te gaan.                                                                            Kevin, wij wensen jou en jouw gezin alle goeds voor de toekomst!