Graag stellen wij onze nieuwe collega’s aan u voor.

Skopos verwelkomt Indra Zunder en Paul Kardijk

Paul Kardijk:
Paul heeft na zijn studie gewerkt als productieplanner, de spil in het logistieke gebied van het bedrijf. In deze periode ontwikkelt Paul zijn logistieke interesse. Hij zet zijn carrière voort in de consultancy. Enerzijds uit een gezonde nieuwsgierigheid. Anderzijds om zijn kennis en ervaring uit te kunnen breiden door in de keukens van andere bedrijven te mogen kijken. Eerst als implementatie consultant en daarna doorgroeiend naar de rol van projectmanager en functioneel architect.
 
Paul heeft als persoonlijk doel om robuuste oplossingen te realiseren. De wereld om ons heen staat nu eenmaal niet stil. De processen mogen door beperkingen van systemen niet in beton gegoten zijn. Bedrijven moeten voorbereid zijn op de toekomst en moeten kunnen anticiperen op de dynamiek om ons heen. De realisatie van de eisen en wensen van de klant is niet altijd eenvoudig en voor de hand liggend. Maar Paul geeft niet op tot de juiste oplossing is gevonden.
 
Indra Zunder
Indra Zunder is per 1 oktober 2019 gestart bij Skopos. Indra heeft bijna 10 jaar ervaring met het vertalen van bedrijfsprocessen naar ERP requirements. Naast het adviseren aan het begin van een ERP-traject heeft ze ook ruime ervaring met het begeleiden van zowel nationale als internationale organisaties tijdens implementaties.
Voor Indra is het de uitdaging bedrijfsprocessen te verbeteren door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die ERP-software biedt. Naast een brede kennis van bedrijfsprocessen binnen industriële bedrijven, heeft ze in het bijzonder kennis van de Food Industry. Hierdoor kent ze als geen ander branche specifieke zaken zoals bijvoorbeeld het belang van de traceerbaarheid van verschillende ingrediënten in de diverse materiaalstromen. Het genereren van de relevante managementinformatie kent ook geen geheimen voor haar.
 
Om als bedrijf succesvol te kunnen zijn is het tegenwoordig essentieel dat de medewerker een goed digitaal gereedschap krijgt. Het juiste ERP-pakket vormt daar een belangrijk onderdeel van. Indra denkt graag samen met de klant een aantal jaren vooruit, want de keuze voor een ERP-software pakket moet niet alleen ten tijde van de keuze passend zijn, maar mag in de toekomst geen belemmering voor de groei van de organisatie zijn.”
 
Met de komst van Indra en Paul hebben we ons team wederom versterkt.