Skopos versterkt zich met Bert Matser 

Door de voortgaande groei in klanten en projecten is erbij Skopos behoefte aan nieuwe deskundige adviseurs. Met de komst van Bert is Skopos een daadkrachtige, functionele en technische adviseur rijker. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Saxion Hogescholen in Deventer. Aansluitend heeft Bert veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van productieregistratie systemen en het automatiseren van operationele- en management rapportages.

Na de MES-projecten is Bert zich in de jaren erna steeds meer gaan richten op ERP en Business Intelligence. Hij heeft in dat kader als projectmanager leiding gegeven aan meerdere implementaties en roll-outs onder de vlag van een grote multinational. Naast de nodige Project Management skills heeft Bert ervaring bij het optimaliseren van processen op het gebied van Logistiek en Finance. Binnen een internationale onderneming is kennis van Master Data Management natuurlijk erg belangrijk en ook op dit gebied staat Bert zijn mannetje. Bert spreekt de taal van de business en van de IT waardoor hij de ideale persoon is om bruggen te slaan tussen de business en de IT.

Bert is een open en doelgerichte adviseur met gevoel voor teamspirit. Dat maakt hem van toegevoegde waarde voor zowel de klant als voor ons team.