Lean Six Sigma certificering voor Skopos team

 

Trots zijn wij op onze Skopos medewerkers. Allen zijn glansrijk geslaagd voor het Lean Six Sigma Green Belt
examen.

Om business software te laten renderen, moeten ook de bedrijfsprocessen op orde zijn. Lean Six Sigma is een methodiek die aantoonbaar en duurzaam verbetering van het bedrijfsresultaat oplevert, en vooral een mentaliteit van continu verbeteren door de mensen van de werkvloer zelf.

De focus ligt op wat de klant écht belangrijk vindt, maar ook het gebruik van informatie daarbij. En dus hoort hier ook aandacht voor de rol van informatiesystemen bij. Enerzijds om “verbeter informatie” over prodLean Six Sigmauctieprocessen, ontwerpprocessen etc. aan te reiken, anderzijds om te beoordelen welke informatie waarde toevoegt en welke niet.

De Lean Six Sigma aanpak leidt tot reduceren van de kosten, het verhogen van de klanttevredenheid en het verkorten van de doorlooptijd. Skopos is nu, nog meer dan voorheen, aantoonbaar een uitstekende sparringpartner voor onze opdrachtgevers als het gaat om procesverbeteringen en informatievoorziening. Zeker ook voor bedrijven die de filosofie van Lean Six Sigma gebruiken.