Inzichten delen in het Skopos-Corona-ervaringenboek

Vrijdag 13 maart werden ook wij geconfronteerd met de gevolgen van het Corona-virus. Advies van het RIVM i.v.m.  Corona; ”Werk zoveel mogelijk vanuit huis”. Door Corona worden we gedwongen anders te gaan werken. Dit vergt een nieuwe manier van denken voor ons allen, klanten en leveranciers.
 
Dit resulteerde in bijvoorbeeld onze eerste Teams vergadering met het volledige team. Dat leverde leerwinst op. We gaan samen meer nieuwe uitdagingen tegenkomen en inzichten krijgen. Dat is voor ons de aanleiding om dit “Skopos-Corona-ervaringenboek” te openen. Welke bedreigingen, voor de klant en voor ons, komen op ons af. Waar liggen kansen? Hoe pakken we dat aan? Hoe gaan we dit nu samen doen?
 
In dit ervaringenboek beschrijven we onze bevindingen omtrent de uitdagen die we tegenkomen en hoe we met deze uitdagingen omgaan. Hopende dat u mee kunt liften op deze ervaringen wanneer u tegen de zelfde uitdaging aanloopt. Samen proberen we de “boel” draaiende te houden. Kijken of dit, ondanks de vervelende aanleiding, nog iets moois op gaat leveren voor de toekomst. Volg ons en lees onze ervaringen in het “Skopos-Corona-ervaringenboek”. Samen halen we er alles uit.