Graag ontmoeten wij u bij het Business Software Event 2018

Geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op Business Software gebied? Op zoek naar nieuwe en/ of aanvullende software of naar verdere optimalisatie van uw huidige software? Kom dan 9 oktober a.s. naar het Business Software Event 2018.  Ontmoet Skopos, uw specialist  voor selectie en implementatie van Business Software, bij stand nummer 46.  Dé start van “Samen succesvol naar een hoger rendement”.

Gerrit Vixseboxse, directeurKom om 11.45 uur, in zaal 2, luisteren naar de altijd inspirerende  Gerrit Vixseboxse. Hij neemt u op een interactieve en verrassende manier mee in zijn verhaal over “De Super-kerngebruiker als Lionel Messi van het ERP-team”

ERP is er inmiddels meer dan 30 jaar. In die lange periode hebben we veel ervaring opgedaan. Maar wat hebben opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs allemaal geleerd, of juist niet geleerd? Een rode draad in de rijke ERP-ervaring van Skopos is in elk geval de super-kerngebruiker als kritieke succesfactor om het onderste uit de kan te halen.

In de lezing van Skopos gaan we specifiek in op de functie van de super-kerngebruiker, een sleutelrol tijdens selectie, implementatie en beheer van ERP. Twee super-kerngebruikers worden door Gerrit geintervieuwd.

Kunt u niet aanwezig zijn op 9 oktober maar wilt u wel meer informatie van uw specialist over selectie en implementatie van Business Software? Maak kennis met Skopos en neem contact met ons op. Wij komen graag naar u toe.