20 jaar Skopos. Wij delen graag ons jubileumlogo.

Al 20 jaar uw Rendementbouwer. En dat willen we vieren!

Waar blijft de tijd? Voor je het weet ben je 20 jaar verder. We hebben met passie vele klanten geholpen aan een passend business-software pakket.
Relaties gelegd tussen onze klant en de leveranciers.
Kennis overgedragen en de klant laten meegroeien met zijn ambities. Vandaag de aftrap van ons jubileumjaar.

Presentatie jubileum logo

20 jaar Skopos, jubileum logo

We hebben gekozen om voor dit 20 jarig jubileum een speciaal jubileumlogo te laten maken. Tijdens ons werkoverleg op vrijdag 18 mei j.l. is het prachtige jubileumlogo gepresenteerd. Het symboliseert wie wij zijn en waar wij voor staan.
Met trots delen we dit jubileumlogo nu met u.

Korte terugblik Gerrit

Een van de kwaliteiten van Gerrit is het vertellen van verhalen.
Gerrit neemt ons mee in een boeiend verhaal over de gebeurtenissen van de afgelopen 20 jaar.

20 jaar Skopos. Ruud en Gerrit snijden taart aan.

Hij vertelt over het ontstaan van Skopos en hoe hij op de naam Skopos is gekomen. Het warme gevoel dat hij nog altijd heeft bij het gestelde vertrouwen in Skopos van de eerste klanten. Werken vanuit een woonkamer in 1998  tot en met ons huidige prachtige kantoorpand aan de Beukweg te Hengelo. De eerste medewerker wordt aangenomen. Een heel spannend moment voor een ondernemer. De blijheid die hij nu voelt onderdeel te mogen zijn van het fantastische team dat we nu zijn. In 2015 wordt Ruud Haring compagnon van Gerrit. Samen zijn we aangekomen in 2018 en vieren we het 20 jarig bestaan.

Bij een feestje eten we graag taart. Vandaag is dat natuurlijk een taart met ons nieuwe jubileumlogo.
Met dit mooie logo geprojecteerd op de muur snijden Ruud en Gerrit de taart aan. Onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart komen vanzelf de verhalen.  Weet je nog….?  Wat is jou het meest bijgebleven?  Belevenissen van 20 jaar Skopos. Lees deze in de tijdlijn. Een mooi begin van het jubileumjaar.

20 jaar Skopos. Henk geniet van zijn stukje taart.20 jaar Skopos. Jan-Willem en Gerrit Plette delen ook mee in de vreugde.

20 jaar Skopos. Rob en Erik genieten van het gebak.