Vincent Mouwen

Senior Adviseur

"Samen de business software droom van de klant waarmaken"

Vincent Mouwen (1984) heeft informatiemanagement gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Aansluitend aan zijn studie heeft hij bij diverse productiebedrijven gewerkt. Gestart als applicatiebeheerder en doorgegroeid tot informatiemanager. Als informatiemanager heeft hij zich gericht op het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, om deze vervolgens gericht te ondersteunen met informatiesystemen. Daarnaast behoorde het ontwerpen van een moderne IT-infrastructuur en het implementeren van een toekomstbestendige informatiearchitectuur tot zijn taken en verantwoordelijkheden.
 
Vincent omschrijft zichzelf als een innovatief architect met passie voor maakbedrijven. Hij krijgt energie van het realiseren van business improvement en werkt oplossingsgericht voor zowel de korte als voor de langere termijn. Denkt mee met de toekomstplannen van de klant en helpt de klant met het definiëren, uitwerken en verbeteren van hun ideeën. Om dit vervolgens te implementeren bij de organisatie.
 
Na een jaar vanuit het buitenland gewerkt te hebben is hij momenteel weer neergestreken op zijn geboortegrond in Brabant. Deze enthousiaste, pragmatische en oplossingsgerichte Brabander pakt graag met u uw uitdaging aan.