Gerrit Plette

Senior adviseur

"Samenwerken en afspraak is afspraak!"

Na zijn opleiding bedrijfskunde en logistiek heeft Gerrit verschillende logistieke functies vervuld, waarbij ERP software implementaties centraal stonden.

Gerrit heeft zowel aan de klant- als aan de leverancierskant verschillende rollen binnen ERP- en ICT projecten gespeeld, altijd met een been in de business en het andere been in de ICT.
 
Binnen Skopos ligt de focus van Gerrit op project management van ERP projecten. De kracht van Gerrit is zijn sterk ontwikkelde vermogen om projecten kwalitatief goed, op tijd en binnen budget op te leveren. Zijn grote mate van persoonlijke betrokkenheid en zijn goede communicatieve vaardigheden zijn hierin kenmerkend. Daarnaast weet hij zich snel in te leven in de wereld van de verschillende betrokkenen. Hij is in staat samen met een team een maximale prestatie te leveren. Waarbij hij oog heeft voor de kwaliteiten van de individuele medewerker.
 
Je ziet met enige regelmaat ERP projecten behoorlijk ‘uit de bocht vliegen’ , maar niet met Gerrit. Wat hem betreft is een belangrijk uitgangspunt voor succesvolle ERP software implementaties: Samenwerken en afspraak is afspraak!