Team Skopos verwelkomt 3 nieuwe collega’s

Wij stellen graag aan u voor; Bert Matser, Jan Willem Ruessink en Rob de Bot.

 
Bert; open en doelgericht met gevoel voor teamspirit. Dat maakt hem van toegevoegde waarde voor zowel de klant als voor ons team.

Bert is de jongste van het stel. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van productieregistratie systemen en het automatiseren van operationele- en management rapportages. Na de MES-projecten is Bert zich meer gaan richten op ERP en Business Intelligence. Naast de nodige Project Management skills heeft Bert ervaring bij het optimaliseren van processen op het gebied van Logistiek en Finance. Bert spreekt de taal van de business en van de IT waardoor hij de ideale persoon is om bruggen te slaan tussen de business en de IT.

Jan-Willem; maximale inzet om met de klant succesvol samen te werken aan rendement.

Jan-Willem heeft de afgelopen 30 jaar diverse functies vervuld binnen  de driehoek processen, ICT en organisatie.  Software implementaties, verandertrajecten en projectmanagement op verschillende organisatieniveaus stonden daarin centraal. Verandertrajecten, zoals een ERP implementatie traject,  vragen een maximale inzet en flexibiliteit van medewerkers. Jan-Willem heeft bewezen een team met goed gevolg door deze trajecten te leiden en een project met succes af te ronden.
Jan-Willem is betrokken en loyaal. Hij heeft een kritische grondhouding met oog voor pragmatische oplossingen.

Rob; gestructureerd en met passie aan de slag. Met de juiste mensen, processen en techniek altijd  succesvol.

Rob heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van software selectie, project management,  ERP-implementaties en verbetertrajecten. Met name op het gebied van Supply Chain Management van strategie tot implementatie. Rob kenmerkt zich door zijn gestructureerde manier van werken, de passie waarmee hij zijn activiteiten uitvoert en het realiseren van gestelde doelen. Door zijn gedrevenheid weet hij zijn teams te enthousiasmeren en mee te nemen in de lastige verandertrajecten.
 

Met de komst van deze collega’s zijn wij 3 daadkrachtige, functionele en technische adviseurs rijker.