Skopos breidt het team uit met Kevin Hendriks

Met een gedegen werktuigbouwkundige en technisch bedrijfskundige opleiding heeft Kevin de basis gelegd voor een mooie carrière in de Nederlandse maakindustrie. Zijn theoretische kennis heeft hij verrijkt met waardevolle ervaringen  als o.a. operationeel manager en technisch directeur bij een aantal productiebedrijven.

Daarnaast heeft hij de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan als consultant en projectleider op het gebied van business software. Bij verschillende bedrijven heeft hij  projecten met CAD/CAM software, ERP-software en diverse financiële pakketten begeleid. Kevin wil zijn uitgebreide industriële kennis en projectervaring inzetten om via Skopos bedrijven te kunnen helpen bij het realiseren van o.a. succesvolle ERP optimalisaties.

Kevin kenmerkt zich door een krachtige en pragmatische houding. De klant gaat ervaren dat Kevin een hekel heeft aan half werk. Symptoombestrijding en lapmiddelen zijn verspilling van tijd en energie. De vinger op de zere plek leggen . Dat is de kracht van Kevin. Wat wil je bereiken als bedrijf? En wat vraag je dan van een informatiesysteem? Je moet bij elke keuze goed weten wat er daadwerkelijk nodig is en welk rendement het oplevert.

Met Kevin versterkt Skopos het team van adviseurs. Wij zoeken nog meer goede adviseurs en projectmanagers om onze groei gestalte te geven.