René Sonder versterkt het Skopos team

5 oktober is René Sonder ons Skopos team komen versterken. Wij  zien uit naar een plezierige en professionele samenwerking.

René is specialist in het selecteren, implementeren en optimaliseren  van ERP-systemen en andere business software. Hij heeft bij al zijn werkzaamheden van nature aandacht voor de menselijke factor en gaat voor een duurzaam resultaat. Hierbij maakt hij gebruik van zijn stevige persoonlijkheid en zijn oplossingsgerichtheid. René is professioneel maar toegankelijk en een echte teamspeler.

René Sonder (1969) heeft  Bedrijfskunde Werktuigbouw aan de HTS “De Maere” in Enschede gestudeerd en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na zijn afstuderen is hij begonnen als consultant voor  implementaties van ERP systemen en andere business software.  Vervolgens is hij in verschillende managementfuncties werkzaam geweest. Hierbij was er vaak een link met een ERP implementatie of her-implementatie. Logistiek, veranderingsprocessen, procesoptimalisatie en informatievoorziening waren hierbij altijd belangrijke onderdelen van het werk van René.

René, van harte welkom  en veel werkplezier gewenst bij Skopos!

Met René versterkt Skopos het team van adviseurs.