Ontmoet ons bij het business software event 2016

Geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op Business Software gebied? Op zoek naar nieuwe en/ of aanvullende software of naar verdere optimalisatie van uw huidige software? Kom dan ook naar het Business Software Event 2016. Uw specialist voor selectie en implementatie van Business Software vindt u bij stand nummer 13. Samen succesvol naar een hoger rendement.

Begin deze dag goed. Kom luisteren naar de inspirerende lezing van
Gerrit Vixseboxse: om 10:15-10:30 uur in Dexter 17 .

 

Gerrit Vixseboxse, directeur Uw bedrijf over 10 jaar, wat betekent dat voor uw business software, en waar moet u dus in 2017 al mee beginnen?
Opdrachtgevers van Skopos zijn op deze manier te werk gegaan. Het MT extrapoleert de belangrijkste markt-, technologie- en ICT trends naar scenario’s voor de eigen bedrijfsprocessen van 2025 en naar de benodigde business software om deze processen in de toekomst optimaal te ondersteunen. Omdat hierbij meerdere soorten software, hardware en cloud-netwerken naadloos moeten samenwerken, is een ICT-architectuur noodzakelijk. Skopos is verkenner en gids voor deze vraagstukken, en vertelt uit eigen ervaringen.

Heeft u andere plannen op 29 en 30 november? Wilt u graag meer informatie over selectie en implementatie van Business Software? Maak kennis met Skopos en neem  contact met ons op. Graag tot ziens.