Skopos groeit verder met nieuwe adviseur Jelle Hollema

Jelle Hollema nieuwe kracht binnen Skopos team.

Jelle is een ervaren adviseur met ruim 25 jaar ervaring in ERP- en andere business software bij industriële bedrijven. Binnen Skopos is Jelle actief als senior adviseur waar hij klanten begeleidt bij hun zoektocht naar de optimale software oplossing die het best past bij de vereiste business requirements.

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de R.U. Groningen lag de focus op logistiek en informatica aangevuld met strategisch management. Deze mix heeft Jelle aangevuld met kennis van diverse ERP- en andere business software systemen. Jelle heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan in verschillende rollen zoals business consultancy, project- en change management bij nationale en internationale ERP-implementaties.

Naast genoemde software selecties gaat Jelle klanten ook begeleiden bij het implementeren van ERP- en andere business software. Door zijn ruime ervaring is hij de ideale man om een klant langs de ERP-valkuilen te loodsen op weg naar een succesvolle implementatie. In klantsituaties is hij vaak betrokken bij het opstarten van een project en het vormen van projectteams. Hierbij ligt de focus op een gebalanceerde samenstelling van het projectteam om maximaal succesvol te kunnen zijn. Vanuit een persoonlijke interesse heeft hij zich daarnaast gericht op coaching, hetgeen hem regelmatig van pas komt in zijn huidige rol waarbij change management een belangrijk aspect vormt. Een geslaagde implementatie staat of valt bij goed teamwork. Het goed laten functioneren van een team is Jelles kracht bij uitstek.

Met Jelle versterkt Skopos het team van adviseurs.