Hoe maak je van een uitdagende Businesssoftware Implementatie een succesvolle reis?

Als succesvolle ondernemer zie je mogelijkheden om je bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Dan is het logisch om te investeren in nieuwe businesssoftware. Maar na een goed selectietraject volgt niet zomaar een simpele implementatie. Het vereist ervaring, kennis en doorzettingsvermogen om het project te laten slagen binnen tijd en budget.
 
Met een Skopos projectleider aan boord wordt jouw businesssoftware implementatie een mooie reis waarbij je verzekerd bent van effectieve en doortastende projectbegeleiding. Deze expert begeleidt het project altijd naast jou, samen met jou én met oog voor jouw specifieke situatie. Door zijn ervaring zorgt de Skopos projectleider ervoor dat de businesssoftware perfect geïmplementeerd wordt en daadwerkelijk ondersteunend is aan jouw bedrijfsprocessen.
 
Deze professional bewaakt niet alleen doorlooptijd en budget, waardoor jouw investering sneller terugverdiend is, maar traint en begeleidt ook de key-users. En dat is nog niet alles, want jij weet als werkgever als geen ander dat elke verandering weerstand oproept bij de medewerkers. De Skopos projectleider helpt jouw medewerkers om deze weerstand te overwinnen door hen mee te nemen in het veranderingsproces. Hij leert hen omgaan met het nieuwe systeem.
 
Kortom, dankzij een pragmatische aanpak handelt de skopos projectleider effectief en doortastend, waardoor je verzekerd bent van een soepele implementatie. Als een ervaren gids voorkomt hij dat je verdwaalt tijdens deze uitdagende reis. Hij zorgt juist voor mooie ervaringen die jou als persoon en de organisatie verder verrijken.
 
Dat gun jij jezelf en jouw organisatie toch ook?
 
ERP Mail ons of neem contact op met Gerrit Vixseboxse, directeur Skopos.
 

Lees in het klantverhaal van Luijtgaarden hoe hun uitdagende implementatietraject een succesvolle reis is geworden.