ERP selectie en implementatie


“Skopos heeft ons geholpen met de pakketselectie: specialistisch werk, waarbij een onafhankelijk deskundige zeer wenselijk bleek.”

“No-nonsense-club met veel verstand van ERP”

“RopeBloRopeblock 2ck is een snel groeiende organisatie, die wereldwijd een steeds belangrijker speler van hijsproducten wordt in ondermeer de offshore industrie en de markt voor mobiele hijskranen. Gezien de snelle groei van de organisatie van de laatste jaren, zijn we de toekomstige bottlenecks in de bedrijfsvoering aan het verwijderen. Dit doen we proactief, dus nog vóór deze bottlenecks een daadwerkelijk probleem worden.

 Na de recente nieuwbouw hebben we net een groot automatiseringsproject voor een nieuw ERP-systeem succesvol afgerond. Nu zijn wij de organisatiestructuur en de personele invulling vast aan het inregelen voor de verwachte groei als de markt weer aantrekt.

 Voor het ERP-project hebben wij Skopos ingehuurd, net als wij een no-nonsense-club. Momenteel helpt Skopos ons met de professionalisering en de groei van de logistieke organisatie, een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf.”